top of page

Konferens & Event

På Bjärka-Säby anordnar vi konferenser- och eventspaket utformade efter just era behov. Önskas aktiviteter och arrangemang i samband med konferenserna skräddarsyr vi dessa så att de på bästa sätt anpassas till era egna önskemål.

Vi erbjuder möjligheten till konferens i enskildhet då hela Gamla Slottet eller Magasinet står till enbart ert förfogande.

Välkomna till Bjärka-Säby!

ikon_edited_edited.png

Våra lokaler

GAMLA SLOTTET

Två mil söder om Linköping vid Rengens strand och omgiven av den vackra östgötska naturen ligger Gamla Slottet, Bjärka-Säby. Dess första brudpar klev in genom porten 1632. Många är högtiderna som firats mellan dess murade stenväggar. Husets atmosfär och den unika miljön garanterar en annorlunda och minnesvärd fest. Hälsa dina gäster dina gäster välkomna på den vackert inramade slottsplanen, på terrassen med utsikt över Rengen eller framför brasan i Spiselsalen. Intag middagen i en sal från 1600-talet som rymmer 79 gäster. Matsalen med sina kalkputsade väggar och vackra utsikt över sjön Rengen ger de minnesrika bröllop/högtider som firas här en stämningsfull och vacker inramning. Låt sedan festen kulminera på tredje våningen i Gamla Slottets danssal och sällskapsrum där gästerna samlas till fortsatt glädje och trevnad. Huset erbjuder även möjlighet till övernattning, ett totalkoncept som kan bli ditt bästa minne och en alldeles speciell fest.

BS-4923.jpg
BS-4840.jpg
BS-4948.jpg
BS-4553.jpg
BS-4772.jpg
BS-4702.jpg

MAGASINET

På en liten höjd, inbäddad i den vackra östgötska naturen tronar Magasinet, gediget byggd 1884.

Här kan mellan 60 och 250 middags- eller konferensgäster njuta av dess rustika elegans i en annorlunda och historisk miljö.

En bröllops- eller högtidsmiddag på Magasinet garanterar ”det där lilla extra”: kontrasten mellan det dukade bordet med sina vita dukar och Magasinets rustikt eleganta träväggar med sina vackra välvda fönster. Nutid och dåtid som möts för att bilda det unika.

KATEDRALEN

Bjärka-Säby har en höskulle utöver det vanliga. Byggt 1875.

Här kan man överraska med den alldeles speciella mingel- eller showlokalen, den annorlunda middagssalen för många gäster, eller den ovanliga vigselplatsen.

Vi kan erbjuda en unik lokal med ”det där lilla extra”.

BS-5067.jpg
bottom of page