På Gamla Slottet anordnar vi allt från det romantiska bröllopet och den roliga 50-årsfesten till den högtidliga disputationen.

En högtidsfest på Gamla Slottet, inramat av fantastisk natur och gammaldags miljö, bäddar redan från början för ett lyckat arrangemang.

Vi samarbetar med tre väletablerade cateringfirmor med stor vana och mycket gott renomé. De ansvarar för att den kulinariska finessen är av högsta klass och ser till att gästerna trivs under hela tillställningen.

Dryck kan, om så önskas, ombesörjas av hyresgästen själv.


Drinken före maten kan intas under de varma årstiderna på slottsplan eller på den stora gårdsbryggan.


På vintern tänds en brasa i Spiselsalen och stämningen stiger inför måltiden i husets matsal.

 
Matsalen med sina kalkputsade väggar och vackra utsikt över sjön Rengen ger de minnesrika högtider som firas här en stämningsfull och vacker inramning.
Matsalen rymmer upp till 80 sittande gäster.

Efter maten intas kaffet på tredje våningen där danssalen och sällskapsrummen samlar gästerna till fortsatt glädje och trevnad. Musiken och dansen kan hålla på till 02.00 . Vi ombesörjer kontakten med duktiga musiker och DJ.

ÖvernattningDet finns möjlighet till övernattning för 42 gäster - 27 på Gamla Slottet och 15 i Gästflygeln. Rummen är fräscha och trivsamt möblerade. Skulle man behöva fler bäddar finns flera möjligheter i närområdet, vi erbjuder också en privat brudsvit.

Parkeringen ligger mitt emot Gamla Slottet. Önskar man transport till och från kyrka kan vi hjälpa till att förmedla detta.

De kyrkor som ligger närmast Bjärka-Säby är följande:

Landeryd kyrka - tel: 013-20 51 50
Vårdsberg kyrka - tel: 013-708 50
Skeda och Slaka kyrkor - tel: 013-21 02 70
Vist kyrka - tel: 013-520 01
Vårdnäs kyrka - tel: 013-520 01
Kapellet, Nya Slottet Bjärka-Säby - tel: 013-23 25 60

Bokning
Vid bokning av högtidsfest i Gamla Slottet disponerar man huset från 12.00 på lördagen till 12.00 på söndagen. Skulle man vilja disponera huset en längre tid är detta också möjligt.

Bokning av endast middag, eller annan måltid kan ske efter överenskommelse.
På Gamla Slottet, Bjärka-Säby erbjuder vi ett helt koncept för en alldeles speciellt minnesrik och lyckad tillställning.

Välkomna!

Hem | Historik | Högtidsfest | Arrangemang | Bildgalleri | Kontakta oss
Copyright Bjärka Säby Egendom. Producerad av grafkon.se